Beoordelingen van IFA Continental


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door abel vrieling ● December 2009

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

hallo. wij zijn in maart naar IFA continental geweest voor de eerste keer. w hebben toen een geweldige vakantie gehad. nu in nov zijn we er twee weken geweest..en we hebben weer een leuke goed verzorgde vakantie gehad. je bent echt op vakantie daar. het personeel krijgt van mij echt een tien..zowel de huishouding als het personeel in de eetzaal echt super. de kamers keurig netjes .wordt goed schoongemaakt.en dan het eten . ja dat moet je gewoon zien en proeven. een hele dikke tien plus. een buffet waar je u tegen zegt. geen vette hap of dat het olie er uitloopt.iedere dag weer iets anders en een keus. als je een heerlijke vakantie wilt hebben zou ik het eens proberen. en ja je hebt overal mensen die ergens iets over hebben te zeuren. voor mij geen ander hotel meer dan IFA continental. zou zeggen tot maart maar weer IFA . abel Jan IFA continental is een echte aanrader! De sfeer is er prachtig, het eten is er echt super, de zwembaden waren goed schoon en prettig om in te zwemmen. Het hotel heeft goed onderhoude ruime kamers. Als je eenmaal in IFA Continental bent geweest ga je zeker terug. Ik kan het iedereen aanraden. Van mij krijgt dit hotel een dikke tien.


Beoordeling door Evelien ● September 2009

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.2

Zeer goed hotel! Lekker eten, vriendelijk personeel, leuke animatie,... Alles was dik inorde! Ook de redder, wat een lieverd! Jammer dat ik zijn naam niet meer weet, dan kon ik hem googlen ;-) Aanrader: Niet alleen wat zonnen en nixen, maar huur ook eens een auto, er zijn zoveel prachtige dingen te bezichtigen. Ook quadsafari, jetski, drommedaris (er zijn geen kamelen), roque nublo, tango tapa's ... zeker doen! Ik kan niet wachten om er terug heen te gaan!


Beoordeling door Kees ● November 2009

Hotel8
Kamer8
Service7
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
7.8

Het was weer net als in maart, alles dik in orde. Animatie goed geregeld, alleen hou ik niet zo van bingo maar er waren liefhebbers genoeg. Zwembad is prima, een verwarmd bad. Bediening is goed, alleen worden gasten die niet all in hebben bediend, moeten ze uiteraard nog wel hun drank betalen. Wat mij nu opviel was dat wij op de laatste dag, omdat we de eerste dag laat aankwamen, een bon kregen zodat we nog konden eten voor het vertrek. Het was weer heel goed bevallen.


Beoordeling door J. Polling + Echtgenote ● November 2012

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving6
Eten8
Sport & Entertainment8
7.7

Prima hotel met zeer goed personeel.

Alleen jammer van de vele trappen naar het strand.
Vergelijk IFA Continental bij 1 aanbieder Bekijk prijs